MARDİN / KIZILTEPE - Vatan Ortaokulu

Rehberlik Servisi

Ara

Okul rehberlik servisi tarafından tüm okul öğrencilerine çevre temizliği ve çöplerin serüveni adlı eğitim verildi.

Ara

Okulumuz rehberlik servisi tarafından öğrencilere iletişim becerilerini arttırmalarına yönelik etkinlikler düzenlendi ve bilgilendirici afişler dağıtıldı.

Ekm

Kızıltepe Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından öğrencilere yönelik "Cinsel İstismar" ve "İhmal ve Şiddet" içerikli bilgilendirici broşürler yayınlandı.

Ekm

Öğrencilerimiz için rehberlik servisi tarafından "Derin Çalışma Metotları" paylaşıldı.

Ekm

Rehberlik servisi tarafından 8. sınıf öğrencilerine "Etkili Öğrenme Yöntemleri" eğitimi yapıldı.

Eyl

Rehberlik servisi tarafından 5. sınıf öğrencilerine yönelik "Çatışma çözme becerileri" konusunda çeşitlik etkinlikler yapıldı.

Ara

Veliler için çocukların sosyal medya kullanımına dair 14 kural rehberlik servisi tarafından düzenlendi.